skip to Main Content

Raatihuone Soi!

Raatihuone Soi! Etelä-Karjalan Musiikkiyhdistys järjestää lokakuusta 2018 alkaen klassisen musiikin konserttisarjan yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin kanssa.…

Lue Lisää

10.2.2019 klo 14.00

Lasten Musiikkinäytelmä – Punahilkka

Punahilkka on koko perheelle suunnattu osallistava musiikkinäytelmä. Tarina sukeltaa klassiseen tarinaan Punahilkan ja suden kohtaamisesta metsässä. Tarinaan on yhdistetty monen tyylin musiikillisia ohjelmanumeroita lastenlauluista klassisempiin kappaleisiin, joita lapset voivat laulaa mukana. Kesto 45 min.

Punahilkka: Marika Hölttä,

Susi: Johanna Pahtela

Metsästäjä: Stefanie Tuurna

Liput 10e.

 

 

10.3.2019 klo 18.00

Sabrina ja Saarten tyttäret:

Lappeenrannan raatihuoneelle saapuu upeassa nosteessa olevan laulukollektiivin Sabrina ja Saarten tyttäret.  lauluyhtye luo uutta musiikkia yhdistelemällä ikiaikaisia kansanrunoja tarttuviin melodioihin ja särmikkäisiin rytmeihin. Yhtyeen perustaja Sabrina Ljungberg on säveltänyt laulut Kantelettaren teksteihin.

Saarten tyttäret työstää musiikkiaan improvisoinnin keinoin. Heittäytyvä ilmaisu ja draamallinen jännite on leimallista yhtyeen esityksissä. Sabrina ja Saarten tytärten ainutlaatuinen musiikki ja esiintyminen ovat puhuttelevimmillaan livenä. Tervetuloa!

https://www.saartentyttaret.com/

 

7.4.2019 klo 18.00

Annika Tepponen, laulu

Kuopion kaupunginorkesteri sellokvartetti

 

12.5.2019 klo 18.00

Helmiä Italiasta!

Tommaso Maganzani, piano

 

Back To Top