skip to Main Content

Raatihuone Soi!

Etelä-Karjalan Musiikkiyhdistys järjestää lokakuusta 2018 alkaen klassisen musiikin konserttisarjan yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin kanssa. Kaupunki on lupautunut tukemaan Raatihuone Soi! – konserttisarjan toimintaa tarjoamalla käytettäväksi historiallisen kulttuurikohteen – vuonna 1829 valmistuneen Lappeenrannan raatihuoneen. Rakennus on toiminut aikaisemmin kaupungin juhla- ja edustuskäytössä.

Konserttisarjan tarkoituksena on luoda Lappeenrantaan monivuotinen ja valtakunnallisesti kilpailukykyinen klassisen musiikin kulttuuritapahtuma. Raatihuone Soi! pyrkii sopivilla ohjelmistovalinnoilla sekä uusilla taiteilijalupauksilla vetoamaan myös nuoreen kuuntelijaan.

Raatihuone Soi! -konserttisarjaa 2018-2019 tukee Lappeenrannan kaupunki.

RAATIHUONEEN KONSERTTIOHJELMA

Syksy 2019:

LOKAKUU

pe 11.10.2019 klo 18.00

Tomi Metsäketo – Moonriver 

Tomi Metsäketo, laulu

Jukka Nykänen, piano

 

Tomi Metsäketo – MOONRIVER

Useista tv – formaateistakin tuttu taiteilija-laulaja Tomi Metsäketo on uransa aikana ollut monessa mukana esiintyen 80-luvulla Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Suomen Kansallisoopperassa poikasolistina kuten myös solistisissa tehtävissä vuosikymmenen ajan maineikkaassa Cantores Minores –kuorossa.

Erikoisalanaan Tomilla ovat italiankieliset laulelmat ja serenadit ja kevyemmän musiikin parissa olemme saaneet nauttia hänen upeasta äänestään ja eläytymiskyvystään mm. Helsingin Kaupunginteatterin menestysmusikaalissaLes Misérables ja The Sound of Music. Levytystensä myötä Tomi on ollut ehdolla Emma-palkinnon saajaksi jo kolmesti.

Lappeenrannan Raatihuoneen Moonriver -konsertissa 11.10 klo 18.00 tullaan kuulemaan aikakausien ihanimpia musikaalilauluja ja kuolemattomia serenadeja. Tomin pianistina toimii arvostettu muusikko-säveltäjä Jukka Nykänen.

www.ekmu.fi

Lipu: 30 euroa (Winkki ja www.lippu.fi)

alennuslippu 25 euroa (opiskelijat ja alle 18 – vuotiaat)

Lämpimästi tervetuloa!

 

MARRASKUU

10.11.2019 klo 18.00

Isänpäiväkonsertti – säveliä Karjalasta

”Karjala- ja evakkolauluja”

Amanda Kauranne, laulu

Eero Grundstöm, huuliharput, harmooni, laulu

Liput: 20 euroa/ 15 euroa

 

JOULUKUU

17.12.2019 klo 18.00

Joulun taikaa -konsertti

accapella yhtye KEINU

Liput: 20 euroa/15 euroa

Winkki ja www.lippu.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Back To Top