skip to Main Content

Raatihuone Soi!

Etelä-Karjalan Musiikkiyhdistys järjestää lokakuusta 2018 alkaen klassisen musiikin konserttisarjan yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin kanssa. Kaupunki on lupautunut tukemaan Raatihuone Soi! – konserttisarjan toimintaa tarjoamalla käytettäväksi historiallisen kulttuurikohteen – vuonna 1829 valmistuneen Lappeenrannan raatihuoneen. Rakennus on toiminut aikaisemmin kaupungin juhla- ja edustuskäytössä.

Konserttisarjan tarkoituksena on luoda Lappeenrantaan monivuotinen ja valtakunnallisesti kilpailukykyinen klassisen musiikin kulttuuritapahtuma. Raatihuone Soi! pyrkii sopivilla ohjelmistovalinnoilla sekä uusilla taiteilijalupauksilla vetoamaan myös nuoreen kuuntelijaan.

Raatihuone Soi! -konserttisarjaa 2018-2019 tukee Lappeenrannan kaupunki.

RAATIHUONEEN KONSERTTIOHJELMA 2019:

10.2.2019 klo 14.00

Lasten Musiikkinäytelmä – Punahilkka

Punahilkka on koko perheelle suunnattu osallistava musiikkinäytelmä. Tarina sukeltaa klassiseen tarinaan Punahilkan ja suden kohtaamisesta metsässä. Tarinaan on yhdistetty monen tyylin musiikillisia ohjelmanumeroita lastenlauluista klassisempiin kappaleisiin, joita lapset voivat laulaa mukana. Kesto 45 min.

Punahilkka: Marika Hölttä

Susi: Johanna Pahtela

Metsästäjä: Stefanie Tuurna

Liput 10e.

10.3.2019 klo 18.00

Sabrina ja Saarten tyttäret

Lappeenrannan raatihuoneelle saapuu upeassa nosteessa olevan laulukollektiivin Sabrina ja Saarten tyttäret.  lauluyhtye luo uutta musiikkia yhdistelemällä ikiaikaisia kansanrunoja tarttuviin melodioihin ja särmikkäisiin rytmeihin. Yhtyeen perustaja Sabrina Ljungberg on säveltänyt laulut Kantelettaren teksteihin.

Saarten tyttäret työstää musiikkiaan improvisoinnin keinoin. Heittäytyvä ilmaisu ja draamallinen jännite on leimallista yhtyeen esityksissä. Sabrina ja Saarten tytärten ainutlaatuinen musiikki ja esiintyminen ovat puhuttelevimmillaan livenä. Tervetuloa!

https://www.saartentyttaret.com/

7.4.2019 klo 18.00

Annika Tepponen, laulu

Kuopion kaupunginorkesteri sellokvartetti

Konsertti sydänystäville, vastarakastuneille, sisaruksille, elämän läpi yhdessä kulkeneille, lohtua kaipaaville, naapuruksille, elämän valosta ammentaville, musiikin ystäville. Sydänten musiikki vie tunnetilasta toiseen, viattomuudesta intohimoon, hellyydestä kaipaukseen, mielenrauhasta sydänten ja sävelten väliseen ilotulitukseen. Kappaleet kuljettavat klassisesta musikaalien maailmaan, valkokankaan suosikeista nykypäivän popsävelmiin.

12.5.2019 klo 18.00

ITALIAN HELMIÄ – Tommaso Maganzani, piano

Back To Top